Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γερμανία από την Αλεπού

Σήμερα δανείστηκα και σας παρουσιάζω τα προγνωστικά από τον φίλο μου τον Αλεπού (τον οποίο θεωρώ από τους πλέων έμπειρους και αξιόπιστους σε ότι αφορά τη Γερμανία) τα παιχνίδια που προτείνει




Αυτό που παρατήρησα είναι πως η Άϊντραχτ αρχίζει και βγάζει σιγά - σιγά δείγματα από την κούραση που έχει στα πόδια της, μετά από την πολύ τρελή πορεία που έχει κάνει έως τώρα. Αυτό βεβαίως μπορεί και να μην σημαίνει και τίποτα καθώς θα προσπαθήσει να επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την άσχημη εμφάνιση που έκανε με την 1860. Θα δώσω προβάδισμα στο γκόλ-γκόλ και στο Ον 2,5 γκολ, σημεία που είναι οι δύο βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι. Ακολούθως πιστεύω πως είναι καλή περίπτωση το Ον 5,5 στις κίτρινες κάρτες, ενώ οι πιο πονηροί ας ρίξουν μία ματιά στο anytime scorer Theofanis Gekas.




Σαφές προβάδισμα στον 1 και στο Ον 2,5 γκολ, σημεία τα οποία είναι οι βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα έλεγα όχι στο να μπεί ακόμα και το Ον 3,5 σε ένα δευτερεύον δελτίο με λάθη. Οι πιο πονηροί ας ρίξουν μία ματιά στο anytime scorer Christopher Noethe.




Μεγάλο και ιδιαίτερο μάτς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες του Γερμανικού Ποδοσφαίρου. Η Μπάγερν σίγουρα θα επιχειρήσει να αντιδράσει μετά το κάζο από την Μάϊντς, ίσως ακόμα και με εμφατικό τρόπο, δεν μπορεί όμως κανείς να βάλει εύκολα στην άκρη αυτή την πληγωμένη Βέρντερ, που παρά τα πολλά αγωνιστικά της προβλήματα, το παλεύει με περίσσια αξιοπρέπεια. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το Lay 0-0 score στα 90 λεπτά του αγώνα, μία επιλογή προερχόμενη από το ανταλλακτήριο της Betfair, και στην οποία θα δώσω πολύ ισχυρό προβάδισμα. Ακολούθως θα δώσω δυνατό προβάδισμα στο Ον 2,5 γκολ, το οποίο είναι η 2η μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι, χωρίς να είμαι ιδιαίτερα ζεστός για οτιδήποτε άλλο.




Αυτό κι αν είναι τεράστιο ντέρμπυ, με μίσος του οποίου η ιστορία κρατάει εδώ και αρκετές δεκαετίες. Τίποτα περισσότερο από ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα στο Lay 0-0 score στα 90 λεπτά του αγώνα από την Betfair, καθώς επίσης και στο γκόλ-γκόλ, δύο σημεία τα οποία είναι και οι βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι.




Άντε να δούμε που θα το πάει η Φράϊμπουργκ, η οποία παίζει πολύ επικίνδυνα με την φωτιά, κι όμως δείχνει να μπορεί να τα καταφέρει. Κι αν θέλει να πάρει κάτι από αυτό το μάτς θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τα αμυντικά της καθήκοντα, καθώς το Αννόβερο είναι ομάδα που δεν συγχωρεί στις αντεπιθέσεις. Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα ζεστός για κάτι από αυτόν τον αγώνα, αλλά για καθαρά τηλεοπτικούς λόγους, θα δώσω ένα πολύ μέτριο προβάδισμα στο γκόλ-γκόλ.




Η Λάουτερν υποχώρησε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα και την περιμένω να αντιδράσει καλά, αν και θα βρεί μπροστά της μία Χέρτα η οποία είναι σε μεγάλη φόρμα και θα μπεί με επίσης μεγάλη άγνοια κινδύνου, για να ζητήσει το θετικό αποτέλεσμα. Θα δώσω καλό προβάδισμα στο γκόλ-γκόλ, σημείο που είναι και η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι. Νομίζω πως είναι καλή περίπτωση και η ισοπαλία για τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, ή αλλιώς half time draw, ενώ με κάπως λιγότερο ρίσκο θα πρότεινα το under 3,5 το οποίο μπορεί κανείς να βρεί σε δικαιολογημένα χαμηλές τιμές. Οι πιο πονηροί ας ρίξουν μία ματιά στο anytime scorer Christian Tiffert.




Πολύ πολύ καλό και μεγάλο προβάδισμα στο γκόλ-γκόλ και στο Ον 2,5 γκολ, σημεία που είναι οι δύο βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι. Ακολούθως θα δώσω ένα σχετικά καλό προβάδισμα στο Ον 3,5 γκόλ, ενώ με σαφώς μεγαλύτερο ρίσκο θα πρότεινα ακόμα και το Ον 1,5 γκόλ ημιχρόνου. Οι πιο πονηροί ας ρίξουν μία ματιά στο anytime scorer Hasan Salihamidjic.




Κατ’ αρχήν έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερο μάτς, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Erste Bundesliga, οι οποίες όμως διάγουν μία περίοδο αγωνιστικής καθίζησης. Το ακόμα πιο παράξενο με αυτό το ζευγάρι, έχει να κάνει με την προϊστορία των δύο ομάδων, όπου τα τελευταία 10 χρόνια η ομάδα μου η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να κερδίσει την Κολωνία εντός έδρας, ενώ αντιθέτως παίρνει με χαρακτηριστική άνεση το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των "τράγων", μία ομολογουμένως παράξενη ακολουθία αποτελεσμάτων. Θέλω να πιστεύω πως η Στουτγκάρδη, στην παρούσα φάση που είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως θα βρεί την Κολωνία, πως έχει το πλεονέκτημα κατ’ αρχήν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και αγωνίζεται μέσα στο σπίτι της, χωρίς βεβαίως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί για μία ακόμα χρονιά αυτό το παράξενο σερί αποτελεσμάτων ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες. Θα δώσω προβάδισμα στον 1 για το γηπεδούχο συγκρότημα της Στουτγκάρδης, σημείο που είναι και η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα έλεγα όχι στο Ον 0,5 γκολ ημιχρόνου, ενώ καλό προβάδισμα θα δώσω και στο γκόλ-γκόλ αλλά και το Ον 2,5 γκολ, το οποίο υπό κάποιες καλές προϋποθέσεις μπορεί να πάει άνετα στο σύνολο γκόλ από 4 έως 6. Καλή περίπτωση θεωρώ πως είναι και το Ον 5,5 στις κίτρινες κάρτες καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων παρουσιάζονται ιδιαίτερα "ζωηροί" στα τελευταία τους μάτς. Οι πιο πονηροί ας ρίξουν μία ματιά στο anytime scorer Serdar Tasci.



Αυτά φίλοι μου είναι τα σημεία που προτείνει ο Αλεπού και που σας συνιστώ να τους δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και να επιλέξετε ότι θέλετε

Manos-X