Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

CL & Europa


Βλέποντας την εικόνα των ομάδων στα πρωταθλήματά τους τις πρώτες αγωνιστικές δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη οι Ρεάλ και ο ΠΑΟ. Θα μου πείτε βέβαια άλλο οι εγχώριες διοργανώσεις και άλλο η Ευρώπη, αλλά και πάλι δεν μπορώ αυτές τις δύο ομάδες να τις εμπιστευτώ.

Η Ρεάλ παίζει με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου και κατά τη γνώμη μου θεωρείτε πλέων από τις μεγάλες δυνάμεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνει από έδρες και φανέλες αντιπάλων και κυρίως ο Mancini έχει φτιάξει μια ομάδα πολύ δεμένη και με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Από την άλλη η Ρεάλ φέτος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα και όπως δήλωσε και ο Mourinho «οι παίχτες μου ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους και όχι για την ομάδα». Έτσι λοιπόν δεν νομίζω ότι η Ρεάλ μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και γι’ αυτό θα πάω με το Χ2 εδώ.

Πάμε τώρα στο δεύτερο ματσάκι που βλέπετε στο δελτίο μου.

Τι να πει κανείς για το φετινό Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα αρχή και τέλος φέτος. Ασύνδετη ομάδα χωρίς άμυνα, κέντρο και κυρίως επίθεση. Κάνει βέβαια ευκαιρίες (βλέπε τους αγώνες μέχρι τώρα) αλλά στην τελική προσπάθεια δεν έχει τον επιθετικό που θα καταφέρει να σκοράρει με ευκολία. Ειδικά στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα έπρεπε με τις ευκαιρίες που έκανε να έχει βάλει τουλάχιστον 3 με 4 γκολ. Σε μια έδρα όπως της Μάριμπορ η οποία φέτος σε 9 αγώνες είναι αήττητη με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και η οποία έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 4 δεν βλέπω πως μπορεί να περάσει ο Παναθηναϊκός από εκεί. Έτσι λοιπόν εδώ θα πάω με το οποίο πληρώνει και σε καλές αποδόσεις.

Στο δελτίο έχουν παιχτεί τα σημεία σε ΜΟΝΆ και δυάδες και πιστεύω ότι θα πληρωθούμε την Πέμπτη το βράδυ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους μας

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή ανάλυση και σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για τον αγώνα του ΠΑΟ. Ωστόσο, έχω κάποιες επιφυλάξεις για τη Ρεάλ, αφενός γιατί οι Ισπανοί όταν θέλουν να πάρουν οπωσδήποτε ένα ματς συνήθως τα καταφέρνουν και αφετέρου γιατί οι Άγγλοι είναι πάντα αδύναμοι εκτός έδρας. Πιστεύω ότι εύκολα-δύσκολα η Ρεάλ θα κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή